Afbeelding
Foto: pr

Boezemcafé open op 1 december voor vrouwen met of na borstkanker

Algemeen Kort nieuws

Op woensdagochtend 1 december opent het Boezemcafé voor de regio Leiden/Duin- en Bollenstreek haar deuren. Vanaf 10.00  tot 12.00 uur kunnen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker elkaar ontmoeten in een apart deel van Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is voldoende ruimte om rustig met lotgenoten ervaringen met borstkanker en de gevolgen daarvan te kunnen delen. 

Koffie en thee met wat lekkers erbij wordt aangeboden en de toegang is gratis. Na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van te voren aanmelden via tel. 06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie: zie onze website www.boezemcafe.nl.
Het Boezemcafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden. Ieder kwartaal kunnen vrouwen uit de hele regio hier binnenlopen en lotgenoten ontmoeten die aan een half woord genoeg hebben. Het Boezemcafé is er om ervaringen met elkaar te delen, tips uit te wisselen en misschien te helpen met raad of daad.
Locatie: Brasserie Hemels, Terweeweg 5-C, Oegstgeest

Uit de krant