Medewerkers van WelzijnsKompas bezochten onder meer de voedselbank Lisse met een bedankje. | Foto: pr
Medewerkers van WelzijnsKompas bezochten onder meer de voedselbank Lisse met een bedankje. | Foto: pr Foto: pr

Bedankjes op de Dag van de Vrijwilliger

Zorg & Welzijn Vrijwilligers

Wat is een mooier moment om vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten dan op 7 december 2021, de Dag van de Vrijwilliger. Een bedankje voor al die duizenden glimlachjes, kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet die Nederland mooier hebben gemaakt. Speciaal voor iedereen die het verschil heeft gemaakt: dankjewel voor jouw inzet!

In Hillegom en Lisse zijn tientallen vrijwilligersorganisaties actief. Met hun vrijwilligers maken zij vele mooie, interessante, culturele en sportieve activiteiten mogelijk. Op 2 en 7 december hebben medewerkers van WelzijnsKompas daarom een bezoekje gebracht aan vrijwilligersorganisaties in Hillegom en Lisse. Met een ingelijst gedicht van dorpsdichter Amanda van Diemen en een goed gevuld Blik vol Waardering onder de arm. Zo kwam WelzijnsKompas onder andere bij vrijwilligers van de Voedselbank, Vluchtelingenwerk en speeltuinverenigingen. De aandacht voor hun mooie en belangeloze werk werd zeer gewaardeerd. Kijk voor meer informatie over deze organisaties én de foto’s op de website www.welzijnskompas.nl.

Word ook vrijwilliger
Ook vrijwilliger worden? Iedereen is welkom bij de Tafel van WelzijnsKompas voor een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk waar je blij van wordt. Op maandagen tussen 15.00 – 16.30 uur staat de Tafel van WelzijnsKompas in de bibliotheek in Lisse, Koninginneweg 79a. En op dinsdagen in Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom, van 15.00 – 16.30 uur. In verband met de corona-maatregelen graag eerst even aanmelden bij Ingrid van der Ploeg, (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Uit de krant