Afbeelding
Foto: Pixabay

De Bibliotheek Bollenstreek is gewoon open, geen coronatoegangsbewijs nodig

Algemeen

Zoals bekend zijn de coronamaatregelen vanaf 19 december aangescherpt. Nederland is tot en met 14 januari 2022 in lockdown. De bibliotheken blijven gelukkig open.

Naast het lenen en terugbrengen van boeken zijn er voor zowel leden als niet-leden rustige plekken om te werken of studeren en er kan gebruikgemaakt worden van computers met internet en printer.
Tot en met 14 januari zijn veel activiteiten afgelast. De meeste spreekuren blijven wel open, waardoor medewerkers van de bibliotheek kunnen helpen met het maken van een afspraak voor een coronaprik, met taal en digitale vragen, of met vragen over de overheid. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. Iedereen is welkom.

Geen coronatoegangsbewijs
Voor een bezoek aan de bibliotheek is geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel is het dragen van een mondkapje verplicht. Net zoals het voldoende afstand houden tot elkaar. Het mondkapje mag af op het moment dat bezoekers of medewerkers op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Bekijk voor een bezoek aan de bibliotheek de openingstijden op www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier is ook de agenda te vinden met daarin een overzicht van spreekuren en activiteiten die wel door gaan.

Uit de krant