Op maandag en vrijdag in de krokusvakantie ligt er een stormbaan in het water.
Op maandag en vrijdag in de krokusvakantie ligt er een stormbaan in het water. Foto: pr

Vakantieplezier bij Sportcentrum De Waterkanten

Activiteiten

In de krokusvakantie (27 februari t/m 6 maart) hoeven kinderen zich niet te vervelen, want bij Sportcentrum De Waterkanten is het weer tijd voor vakantiepret. Kinderen kunnen zich natuurlijk vermaken tijdens het vrij zwemmen, maar ook is er een verrassende goochelshow en een sportinstuif in samenwerking met diverse sportaanbieders.

Het zwembad is op doordeweekse dagen extra geopend voor het vrij zwemmen (behalve donderdag 3 maart vanwege de sportinstuif). Het vrij zwemmen is voor alle leeftijden en je kunt van 12.00 tot 15.00 uur terecht. Op maandag en vrijdag ligt ook de junglestormbaan in het wedstrijdbad.

Goochelshow
Op dinsdag 1 maart is er een daverende goochelshow door Pieter van den Engen. Deze goochelshow staat garant voor dolle (kinder)pret van begin tot einde. Grappen, grollen en natuurlijk goocheltrucs die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen passeren de revue. Voorafgaand aan de show kunnen kinderen zich laten schminken en oefenen met wat circusacts in de gymzaal, deelname hieraan is gratis! De show is gebaseerd op kinderen tot 12 jaar, maar is uiteraard voor iedereen toegankelijk.

Gratis sportinstuif
Speciaal voor alle sportieve kids in Lisse is er 3 maart weer een bruisende sportinstuif. Samen met Liusna, BodyBouw ,Watervrienden Lisse, Hisalis, BV Lisse en Badmintonvereniging Lisse organiseert Team Buurtsportcoaches een toffe sportdag. De sportdag is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar oud die kennis willen maken met allerlei sporten. Het programma start rond 09.45 uur en duurt uiterlijk tot 15.00 uur. De sportinstuif is volledig gratis en is in sportcentrum De Waterkanten. Inschrijven kan via lisseactief.nl. Kortom, tijdens de komende schoolvakantie is er weer van alles te doen en meer informatie over de activiteiten vind je op dewaterkanten.nl.

Uit de krant