Voorbeeld van de bloemenmozaïek.
Voorbeeld van de bloemenmozaïek. Foto: pr

Tiende editie Bloemenmozaïekwedstrijd: meld je aan!

Activiteiten

Stichting Bloemenmozaïek Lisse nodigt iedereen graag uit om mee te doen aan de leukste en meest kleurrijke wedstrijd in Lisse, de bloemenmozaïekwedstrijd die plaats vindt op zaterdag 16 april. Het kan weer!

De afgelopen twee jaar zijn bepaald door coronabeperkingen, waardoor veel activiteiten niet door konden gaan. Gelukkig kan er door de nu ingevoerde versoepelingen weer een volwaardige wedstrijd georganiseerd worden. Voor velen weer een moment met gezelligheid en saamhorigheid om naar uit te kijken. Daarbij is het een activiteit die grotendeels buiten plaatsvindt, dus de stichting gaat ervoor!

Mozaïek of straatversiering
Inmiddels wordt dit fleurige evenement voor de tiende keer gehouden, waarbij u zich kunt inschrijven voor het maken van een mozaïek en/of het maken van een straatversiering. Vorig jaar waren er 100 deelnemers die mooie kleine mozaïeken hebben gemaakt, wij hopen dat hun enthousiasme in 2022 wordt omgezet in het maken van een groter mozaïek om zo mee te doen aan de wedstrijd.

In het paasweekend
De wedstrijd valt dit jaar in het paasweekend; dit is één week voor het Bloemencorso en valt ook buiten de schoolvakanties. Hierdoor hopen we dat de scholen, sportverenigingen, vriendengroepen en buurten zich weer aanmelden. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. We doen weer een beroep op uw creativiteit en enthousiasme en nodigen u graag uit om mee te doen aan deze mooie traditie, waardoor Lisse weer kleurrijk op de kaart wordt gezet. Ervaar zelf hoe bijzonder deze activiteit is en schrijf u snel in.

Routebeschrijving
Een routebeschrijving om langs alle inzendingen te gaan, wordt ook weer gemaakt. Gezien het succes van voorgaande jaren kunnen vele streekgenoten, met of zonder fiets, weer gaan genieten van de mozaïeken en straatversieringen in het lange paasweekend met hopelijk heel mooi weer. Deelnemers kunnen zich vóór 25 maart inschrijven via de website: www.bloemenmozaieklisse.nl of via het secretariaat; mw. Y van Leeuwen, De Madelief 104, 2161 EX Lisse. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op onze vernieuwde website.

Uit de krant