De vorige kooksessies waren heel succesvol.
De vorige kooksessies waren heel succesvol.

Koken als verbindende factor voor alleenstaanden

Activiteiten

Koken met alleenstaanden in de werkzame leeftijd gaat weer van start!. Na vijf gezellige en geslaagde (volle bak) kooksessies bij KookSaam in Lisse wordt de draad op zondag 27 maart weer opgepakt met het gezamenlijk koken en dineren.

De kookactiviteit voor alleenstaanden in de werkzame leeftijd komt voort uit ‘Het Beste Idee van Lisse’ en is na een onderbreking vanwege de coronapandemie weer ‘back in town’. Werken, druk, druk, druk en dan ineens die zondag, hè... Het voornaamste doel is gezelligheid creëren, soms met gesprekken de diepte in en en het koken is de verbindende factor daarbij. Het geheel is laagdrempelig en als iemand niet kan koken is dat geen enkel probleem. Al doende leert men.
De kooksessie en alle huiselijkheid eromheen bij KookSaam aan de Heereweg 460 in Lisse tegenover de Engelbewaarderskerk start op zondag 27 maart om 15.30 uur tot het buikje rond is gegeten en het tijd is om te gaan. Op het programma staat het koken van stamppotjes, in allerlei variaties. De recepten zijn al uitgezocht en voor de ingrediënten wordt gezorgd. Je kunt je aanmelden of voor meer informatie mailen naar: kooksaamontmoet@gmail.com t.a.v. Ellie van Beek. De eigen bijdrage is € 27,50 per persoon en er is plek voor in totaal 16 personen.

Uit de krant