16 april is het open dag bij de roeivereniging Iris.
16 april is het open dag bij de roeivereniging Iris. Foto: pr

Open dag bij Roeivereniging Iris op zaterdag 16 april

Verenigingen

Lijkt roeien jou een leuke sport? Kom dan naar de open dag van Roeivereniging Iris op zaterdag 16 april van 10.00 tot 16.00 uur. De vereniging zit aan de Ruishornlaan 21-23 in Lisse.

Op deze open dag laten wij jou graag kennismaken met onze vereniging. De hele dag zullen er leden aanwezig zijn om een rondleiding te geven.
Het gehele jaar door zijn er roeilessen, maar de mooiste periode om te starten is natuurlijke het voorjaar. Als je de roeicursus met goed gevolg hebt doorlopen, kun je daarna gebruikmaken van het materiaal van de vereniging en zelfstandig op pad.
Naast deze roeilessen kun je ook mee doen met wedstrijden en marathons, leuke roeitochten en het jaarlijkse roeiweekend. Natuurlijk vergeten we ook niet de gezelligheid van het verenigingsleven. Na het roeien wordt er vaak nog een kop koffie gedronken op ons zonnige terras en de kookclub organiseert gezellige etentjes en een kerstdiner.
Er wordt zoveel mogelijk buiten geroeid, maar als het weer het echt niet toe laat, verplaatsen we de trainingen naar binnen. Daar doen we kracht -en conditietraining en roeien we op een ergometer (roeimachine).
Wil je zaterdag proberen een stukje te roeien, draag dan kleding waar je makkelijk in kan bewegen. Tot dan!

Uit de krant