Hier aan de Pilarenlaan 65 in Noordwijkerhout worden 12 en 13 mei diverse workshops gehouden.
Hier aan de Pilarenlaan 65 in Noordwijkerhout worden 12 en 13 mei diverse workshops gehouden. Foto: pr

Vooraankondiging Kunstontmoeting BIB

Activiteiten

Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BIB) bestaat dit jaar 15 jaar. De leden van BIB laten dit jubileum natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Van 2022 maken ze een bijzonder jaar door gedurende het hele jaar verschillende activiteiten en evenementen te organiseren. Het eerstvolgende evenement wordt een ‘kunstontmoeting’.

Op 12 en 13 mei zijn er in de kas op Pilarenlaan 65 Noordwijkerhout diverse workshops. Leden van BIB, kunstenaars van diverse pluimage, verzorgen deze voor elkaar, maar ook andere kunstliefhebbers kunnen eraan deelnemen.
Op 14 en 15 mei zijn daarna alle tijdens de workshops gemaakte kunstwerken en nog veel meer werk van leden van BIB te zien in de kas. Een unieke tentoonstelling op een prachtige locatie die tijdens een rondje door de bollenvelden zeker de moeite van een bezichtiging waard is.
De planning van de workshops volgt later, evenals informatie over hoe u zich ervoor kunt aanmelden. De data kunt u alvast wel in uw agenda zetten.

Tweede evenement
Deze kunstontmoeting is het tweede grote evenement tijdens het jubileumjaar van BIB. De eerste, de reizende tentoonstelling ‘Rond in vierkant’, met unieke werken van alle leden van BIB die speciaal voor deze tentoonstelling zijn gemaakt, is al een groot succes en is nu bij huisartsenpraktijk Oranje Nassau in Lisse te bewonderen. Wilt u over een van beide evenementen meer informatie? Kijk dan op www.bibkunst.nl, www.facebook.com/BollenstreekinBeeldBIB of stuur een mail aan: info@bibkunst.nl.

Uit de krant