Logo lissernieuws.nl
<p>Trek jij je hardloopschoenen aan voor de Leiden Marathon en wil je daarmee het Ronald McDonald Huis Leiden steunen? Meld je dan aan bij die stichting.</p>

Trek jij je hardloopschoenen aan voor de Leiden Marathon en wil je daarmee het Ronald McDonald Huis Leiden steunen? Meld je dan aan bij die stichting.

(Foto: pr)

Ronald McDonald Huis Leiden zoekt hardlopers voor Leiden Marathon

Ronald McDonald Huis Leiden is op zoek naar sportieve mensen die tijdens de Leiden Marathon op zondag 15 mei één van de vier afstanden willen lopen voor het Ronald McDonald Huis Leiden. De afstanden zijn: 5 km (starttijd 13.15 uur), 10 km (starttijd 14.30 uur), 21 km (starttijd 11.00 uur) en 42 km (starttijd 10.00 uur).

Wie meedoet aan een van deze 4 afstanden én deze sportieve prestatie koppelt aan het Ronald McDonald Huis, krijgt van ons een VIP-ontvangst in het Koetshuis. Er is nog plek voor deelnemers.
Wat vragen wij: een sponsorbedrag van minimaal 75 euro (meer mag natuurlijk ook). Dit zijn de werkelijke kosten van een overnachting in een Ronald McDonald Huis. In ruil daarvoor krijg je:
· Je startbewijs (dat hoef je dus niet zelf te betalen en/of te regelen)
· Een ontvangst in Koetshuis de Burcht, midden in hartje Leiden
· Voldoende ruimte om je om te kleden en je persoonlijke spullen veilig achter te laten
· Een drankje na afloop
· En natuurlijk een gezellige dag!

Ga je de uitdaging aan?
Meld je aan via 071-5158158 of stuur een e-mail naar: leiden@ronaldmcdonaldhuis.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Ronald McDonald Huis Leiden
De stichting Ronald McDonald Huis biedt ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen een ‘Thuis ver van Huis’. Een plek, op loopafstand van het LUMC, waar ouders en familieleden in een huiselijke omgeving kunnen logeren tijdens de opname van hun kind. De stichting krijgt geen overheidssubsidies en is voor de exploitatie volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven, scholen, clubs en verenigingen.

Meer berichten