Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Ibiza Festival Noordwijk komt er weer aan

Ook in 2022 zal er in de maanden mei en juli een Ibiza Festival plaatsvinden in Noordwijk aan Zee, aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Het eerste editie (Ibiza Festival de Primavera) wordt gehouden van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 mei. 

De K.W. Boulevard wordt hiervoor in zijn geheel afgesloten. Tijdens dit evenement zullen er zo’n 150 stands met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza hun opwachting maken. Op het Ibiza Festival vind je verschillende kramen met een exclusief aanbod van producten die gerelateerd zijn aan Ibiza.
Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei van 12.00 uur tot 19.00 uur kan je heerlijk rondstruinen op dit Ibiza Festival. Kom gezellig met je vrienden, familie of collega’s en waan je even in een ontspannen vakantiesfeer! Het wordt een totale beleving met een uitgebreid aanbod aan kleurrijke en veelal handgemaakte producten. Ook kan je terecht op een van de gezellige terrassen voor een lekker drankje en/of hapje. Een waar spektakel voor jong en oud; een ultieme Ibiza-beleving! En de toegang is gratis.
Kijk op Facebook voor de laatste info.  

Meer berichten