Logo lissernieuws.nl
<p>Een leuk prentenboek over het Bloemencorso Bollenstreek. De tekst is volledig op rijm en bedacht door de bekende kinderboekenschrijvers Marianne Busser en Ron Schröder.</p>

Een leuk prentenboek over het Bloemencorso Bollenstreek. De tekst is volledig op rijm en bedacht door de bekende kinderboekenschrijvers Marianne Busser en Ron Schröder.

(Foto: pr)
Bloemencorso

Prentenboek ter ere van 75 jaar corso: Een corso vol verrassingen

‘Een corso vol verrassingen’ is een prentenboek ter ere van het jubileum 75 jaar Bloemencorso Bollenstreek dat dit voorjaar werd gevierd.

Het is geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder, beiden een begrip in kinderboekenland. Het initiatief voor het prentenboek komt van Priscilla Haringsma, corsobestuurslid jeugd & educatie. “Het Bloemencorso Bollenstreek komt tot stand met hulp van 1.500 vrijwilligers en kan jaarlijks rekenen op bijna een miljoen bezoekers. Dan spreekt het voor zich dat we hierover ook de jeugd meer bij het corso willen betrekken door hierover te vertellen. 75 jaar Bloemencorso Bollenstreek is hiervoor een mooie gelegenheid. In opdracht en medewerking van het Bloemencorso Bollenstreek is het prentenboek gerealiseerd.”
Het prentenboek is verkrijgbaar voor 16,99 euro. Stuur hiervoor een mail naar educatie@bloemencorso.info en je krijgt het prentenboek thuisgestuurd.

Meer berichten