Logo lissernieuws.nl
<p>Materiaal voor de clinic kun je gratis lenen.&nbsp;</p>

Materiaal voor de clinic kun je gratis lenen. 

(Foto: )

Gratis kennismaken met Skeelerbaan Lisserbroek: clinics voor jong en minder jong

Wil je graag meer gaan bewegen, maar geen duur lidmaatschap aangaan? Ga dan skeeleren! De Lisserbroekse Skeelerclub geeft op 23 en 25 mei gratis clinics, waarbij je zonder kosten skeelermaterialen kunt lenen. Probeer het eens uit!

Natuurlijk wil je het skeeleren op een veilige manier leren en wil je niet gelijk veel kosten maken voor nieuwe skeelers. Juist voor deze groep organiseert Skeelerclub Lisserbroek een tweetal skeelerclinics, eentje voor kinderen en eentje voor de iets minder jeugdigen.
Op maandagavond 23 mei is de clinic voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. De aanvang is 19.00 uur, einde zal rond 20.30 uur zijn. Op woensdag 25 mei zijn de 15+ers aan de beurt. Ook hier is de start om 19.00 uur. De clinics worden begeleid door ervaren trainers van de Skeelerclub.
Na de clinics sluiten we in het clubhuis af met iets lekkers. Dan is er ook gelegenheid alle vragen te beantwoorden. Mocht je nu al vragen hebben, mail dan naar administratie@ijs-skeelerclublisserbroek.nl. Meer info over onze prachtige skeelerbaan staat op www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl.
Door een financiële bijdrage van Sportservice Haarlemmermeer is de Lisserbroekse Skeelerclub in de gelegenheid om skeelermateriaal te huren en het voor deze clinics gratis aan te bieden, daarvoor hartelijk dank!

Meer berichten