Eerdere edities kenden een groot aantal deelnemers.
Eerdere edities kenden een groot aantal deelnemers. Foto: pr

25e editie Schoonderbeek Installatie Estafette bij AV De Spartaan

Algemeen

Na twee jaar van afwezigheid mogen we eindelijk weer met elkaar de gezelligste bedrijven- en instellingenestafette houden. Vrijdag 3 juni vindt de 25e editie van de Schoonderbeek Installatie Estafette plaats. Hét evenement dat zich kenmerkt door een perfecte mix van inspanning en ontspanning. Het is een evenement waarbij teams van 4 personen een halve marathon lopen. Iedere persoon loopt dus een parcours van ruim 5 km en gezamenlijk een halve marathon vanaf de baan van De Spartaan.

De Schoonderbeek Installatie Estafette is de ideale manier voor teams van bedrijven, verenigingen en instellingen om de krachten met andere sportievelingen te meten. De start en finish zijn op de kunststofbaan en de organisatie doet er alles aan om er een geweldig spektakel van te maken. Ook dit jaar willen wij weer gebruikmaken van elektronische tijdwaarneming. Hierdoor zal het opmaken van de klassementen nauwkeuriger en sneller verlopen. 

Vier klassementen
Wederom strijden we sportief met elkaar in vier klassementen te weten:
· Bedrijven en instellingen Heren;
· Bedrijven en instellingen Dames;
· Atletiekverenigingen Heren;
· Atletiekverenigingen Dames.
Gemengde teams worden opgenomen in de heren klassementen. De kosten bij voorinschrijving bedragen € 20,- per team, na-inschrijven (op de avond zelf) € 24,- per team. Voorinschrijving via de website www.spartaanestafette.nl. Let op, de voorinschrijving sluit op 2 juni.
Daarnaast is er na afloop een pastamaaltijd voor alle deelnemers en de ervaring van vorige keren leert dat de sfeer die van een gezellige reünie is. Er wordt dan ook op een groot aantal deelnemers gerekend en het verzoek is om je als team bijtijds aan te melden.
Wat blijft is de gezelligheid waar het gebeuren op en rond de baan van AV De Spartaan zo bekend om staat. Wij rekenen op een grote opkomst, u doet toch ook weer mee? Noteer dus vrijdag 3 juni in de agenda, startschot 19.00 uur, locatie Sportpark Ter Specke, Spekkelaan 8.

Uit de krant