Afbeelding

Dames 1 Hisalis verliest thuis van Purmerend met 0-2

Verenigingen Sport

Na de mooie overwinning van de week ervoor, was Dames 1 zondag 29 mei klaar voor de wedstrijd tegen Purmerend. In het eerste en tweede kwart kwam Hisalis een aantal keer in de cirkel van Purmerend maar wist niet te scoren.

Echt grote kansen werden niet gecreëerd, maar dat gold ook voor Purmerend. Na de rust zette Hisalis meer druk en kregen de teamleden ook enkele strafcorners mee, maar deze kansen werden niet verzilverd.
Purmerend haalde wel rendement uit hun strafcorners en zo kwamen de bezoekers met 0-2 voor. Ondanks aandringen van Hisalis in het laatste kwart leverde het aanvallende spel geen doelpunten meer op voor Hisalis in deze laatste thuiswedstrijd van Dames 1. (verslag: Anne van Tol)