Logo lissernieuws.nl
Wat je hier ziet, is een zogeheten vliegtuigje. Tijdens het FIT 50 Festival willen ze er zoveel mogelijk tegelijkertijd doen!
Wat je hier ziet, is een zogeheten vliegtuigje. Tijdens het FIT 50 Festival willen ze er zoveel mogelijk tegelijkertijd doen! (Foto: pr)

Fit Lisse viert haar 50-jarig jubileum met recordpoging

Algemene gymnastiekvereniging Fit Lisse viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Op zaterdag 25 juni wordt het grasveld bij sportcentrum De Waterkanten in Lisse omgetoverd tot een heus festivalterrein voor het FIT 50 Festival. 

De dag wordt gevuld met turndemonstraties van alle leden en vele andere leuke activiteiten en workshops, zoals springkussen(s), silent disco, twister XXL, een poffertjeskraam, een FIT-museum en nog veel meer! Het festivalterrein opent om 13.00 uur, de toegang is gratis. Gedurende de middag zullen de leden hun mooiste en beste kunstjes laten zien tijdens de gymdemonstraties. Ook wordt er natuurlijk volop gedanst en gefeest. En als kers op de taart wordt er een recordpoging gedaan om zoveel mogelijk ‘vliegtuigjes’ tegelijkertijd te maken. Iedereen mag meedoen! Kijk naar de demo op youtu.be/YSyq8VhF5Zc

Ook voor niet-leden
Niet alleen leden, maar ook vriendjes, vriendinnetjes en familie zijn van harte welkom om te kijken naar de demonstraties én te genieten van alle leuke activiteiten . Je hoeft dus geen lid te zijn. Iedereen is welkom! Zit je niet op turnen, maar lijkt het je wel leuk? Kom dan zeker langs bij het FIT 50 Festival.

Meer berichten