Logo lissernieuws.nl
Heb jij een goed idee voor een sociaal project, waarin het meedoen in de maatschappij voor iedereen centraal staat? Ga speeddaten met VSBfonds voor een donatie!
Heb jij een goed idee voor een sociaal project, waarin het meedoen in de maatschappij voor iedereen centraal staat? Ga speeddaten met VSBfonds voor een donatie! (Foto: Pexels.com)

Financiering nodig voor een sociaal project? Ga online speeddaten met VSBfonds

Op zoek naar financiële ondersteuning voor een sociaal initiatief in Zuid-Holland? Donderdag 7 juli zitten adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online speeddate. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Het gaat die dag vooral om projecten buiten de grote steden.

Deze online speeddates zijn met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die ervoor zorgen dat mensen vorm kunnen geven aan hun leven en verantwoordelijkheid leren nemen voor anderen. Projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten vallen hier ook onder. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Heb je een idee?
Wie een idee heeft om mensen te betrekken en mee te laten doen, kan een afspraak maken voor een online speeddate op donderdag 7 juli via Zuid-Holland | VSBFonds. Het idee kan worden besproken in aanloop naar het indienen van een eventuele aanvraag, om te kijken of het aansluit bij de doelstellingen van VSBfonds. Na een korte toelichting krijgt men feedback of er een aanvraag gedaan kan worden. Deze speeddates zijn met name bedoeld voor initiatiefnemers van projecten die buiten de grote steden plaats vinden.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.
www.vsbfonds.nl 

Meer berichten