Logo lissernieuws.nl
<p>Vakantielezen door 6 &#39;landen&#39;: een leuke activiteit voor beginnende lezers!</p>

Vakantielezen door 6 'landen': een leuke activiteit voor beginnende lezers!

(Foto: pr)

Ga mee op schattenjacht met de Bibliotheek Bollenstreek

Deze zomer is de bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleven we samen avonturen en ontdekken we de mooiste verhalen. Zo wordt lezen extra leuk!

Maak een bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal Monsterkrant van Paul van Loon. Vakantielezen is een ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Met Vakantielezen wil de Bibliotheek Bollenstreek het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.

Reis mee!
Met Vakantielezen reizen gezinnen langs 6 landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land doen ze spellen en proberen ze een schat te vinden. Paul van Loon, Manon Sikkel, Harmen van Straaten, Milouska Meulens, Annemarie Bon en Tosca Menten schreven speciaal voor Vakantielezen een verhaal.
In welk land start jullie reis? Verzamel alle schatten en maak kans op een tablet. Meld je gratis aan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/vakantielezen.

Activiteiten in de bibliotheek
In de bibliotheek kunnen kinderen een spannende speurtocht doen. De speurtocht kan gedurende de vakantieperiode gratis gespeeld worden tijdens openingstijden van de bibliotheek. Vraag een medewerker van een bibliotheek bij jou in de buurt om meer informatie of kijk op www.bibliotheekbollenstreek.nl/vakantielezen.

Meer berichten