Logo lissernieuws.nl
Kom je ook gezellig naar de tentennacht bij Kindervreugd? Slapen in een tentje in de speeltuin!
Kom je ook gezellig naar de tentennacht bij Kindervreugd? Slapen in een tentje in de speeltuin!

Geef je op voor de tentennacht bij Kindervreugd

Speeltuinvereniging Kindervreugd in De Engel houdt op vrijdag 19 augustus weer de gezellige tentennacht voor kinderen tot en met 14 jaar. Het thema voor de kinderen op de basisschool is dit jaar: Wilde Westen. De organisatie heeft hier een leuk programma bij bedacht. Je kunt je alvast opgeven voor deelname!

Op 19 augustus verwachten we iedereen om 15.00 uur in de speeltuin, na het opbouwen van de tenten begint om 16.00 uur het programma. Voor de kinderen die niet blijven slapen is het om 21 uur afgelopen en gaat het hek dicht. De kinderen van groep 3 (ook die na de vakantie naar groep 3 gaan) en ouder mogen de hele nacht blijven slapen in een meegebrachte waterdichte tent. In verband met de beperkte ruimte willen we jullie vragen geen hele grote tenten mee te nemen. De kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten of daar na de zomervakantie naartoe gaan hebben hun eigen programma. De organisatie verwacht hen om 13.00 uur met hun fiets en hun tent in de speeltuin.

Zaterdagochtend om 9.00 uur na het ontbijt gaat iedereen weer naar huis. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Daarnaast willen wij iedereen vragen droge kleren en een handdoek mee te nemen. 

Aanmelden
De kosten voor niet-leden zijn: tentendag tot 21.00 uur € 5,00 en voor de tentennacht € 7,50. Voor leden is de deelname gratis. Opgeven uiterlijk maandag 15 augustus via de site www.kindervreugd.nl of via de mail info@kindervreugd.nl. Graag onder vermelding van naam, leeftijd, telefoonnummer en met wie je in de tent wilt.

Meer berichten