Foto van de eerste editie van Business & Bites Bollenstreek.
Foto van de eerste editie van Business & Bites Bollenstreek. Foto: Mike van Bemmelen

Kaartverkoop voor Business & Bites Bollenstreek gaat hard

Algemeen

Ondanks het feit dat in een groot deel van de regio de zomervakantie is begonnen, gaan de voorbereidingen van het netwerkevent ‘Business & Bites Bollenstreek’ gewoon door. Op dinsdag 23 augustus vormen de tuinen van ’t Huys Dever weer het decor voor dit grote netwerkevent. De kaartverkoop startte 4 weken geleden en inmiddels is meer dan 80% van de beschikbare kaarten verkocht.

Samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie zijn de kernwoorden van Business & Bites Bollenstreek. Daarbij is het doel van de organisatie om regionale ondernemers, bestuurders en managers bijeen te brengen.
In 2019 werd de eerste editie met bijna 450 gasten direct een groot succes. De organisatie hoopt dat succes dit jaar te kunnen evenaren, mede vanwege de vele geluiden dat een groot regionaal netwerkevent op dit moment wordt gemist. Toch wordt het aantal kaarten beperkt tot maximaal 500 en is het advies zich snel aan te melden.

Netwerken
Bezoekers zullen getrakteerd worden op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes bereid door regionale horecabedrijven samen met lekkere drankjes en passend entertainment. Uiteraard is er tijdens de middag voldoende gelegenheid om te netwerken en bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Tickets bestellen
De organisatie wordt ook dit jaar ondersteund door verschillende sponsors en regionale businessclubs. Leden van participerende businessclubs worden verwezen naar de website van hun eigen club voor meer informatie over toegangskaarten. Geïnteresseerden die geen lid zijn van een participerende businessclub kunnen zich individueel aanmelden. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 25,00 per stuk (ex. btw) en zijn te koop via www.business-bites.nl. In verband met de snelheid van kaartverkoop wordt geadviseerd niet lang te wachten met aanmelden, om teleurstelling te voorkomen.
Business & Bites Bollenstreek zal op 23 augustus van 17.00 tot 20.00 uur plaatsvinden in de tuinen van ‘t Huys Dever in Lisse. Meer informatie is te vinden op www.business-bites.nl.

Uit de krant