Logo lissernieuws.nl
Oldtimers in Park Rusthoff te Sassenheim.
Oldtimers in Park Rusthoff te Sassenheim. (Foto: pr)

Na drie jaar eindelijk weer Oldtimerfestival in Park Rusthoff

Het is alweer 3 jaar geleden dat we het laatste Oldtimerfestival konden houden, dit jaar kan het gelukkig weer en we gaan er dan ook een geweldig evenement van maken.

Op 21 augustus staat vanaf 12.00 uur ons mooie Park Rusthoff vol met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Ook de brandweerwagens zullen niet ontbreken.
Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De fantastische rock-’n-rollband Mainline 55, die reeds vanaf het prille begin bij ons speelt, is weer van de partij. En dat samen met nog een muzikale verrassing! Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza, terwijl buiten het park ritjes kunnen worden gemaakt in een oldtimerbus.
Eveneens buiten het park kan men de bekende tourrit rijden (niet voor parkdeelnemers), na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.
Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis, een festivalboekje zal ook weer worden aangeboden.
Voor meer informatie en/of inschrijven voor het opstellen van uw oldtimer in het park of voor deelname aan de auto- of brommerrit, kunt u terecht op www.parkrusthoff.nl of bij Ton Wijsman (06-51153417) of John van Beek (06-39021399).

Meer berichten