Ook Lisse krijgt een glasvezelnetwerk. Dat wordt aangelegd door DELTA.
Ook Lisse krijgt een glasvezelnetwerk. Dat wordt aangelegd door DELTA. Foto: Pixabay

Lisse krijgt glasvezel, informatieavonden op 10 en 12 oktober

Algemeen

DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Lisse om de inwoners te voorzien van gigasnel en stabiel internet en haarscherpe tv. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd, zo meldt de aanbieder. DELTA Netwerk start op korte termijn met de aanleg van glasvezel.

Om bij zoveel mogelijk woningen een aansluiting op het supersnelle netwerk te maken, komt er vanaf 19 september een medewerker langs om te kijken waar de aansluiting in de woning gemaakt mag worden. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Inwoners worden vooraf persoonlijk geïnformeerd.?De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruikgemaakt kan worden van gigasnel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten.

Glasvezel Informatiepunt? in Kanaalstraat
Gedurende het traject worden inwoners van Lisse persoonlijk geïnformeerd. DELTA Netwerk zal op 14 september een Glasvezel Informatiepunt openen. Dit is een speciaal ingerichte ‘winkel’ op de Kanaalstraat 77A in Lisse en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden.

Informatieavond
Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens een informatieavond. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavonden vinden plaats op:
- Maandag 10 oktober bij ’t Poelhuys - Vivaldistraat 4 in Lisse
- Woensdag 12 oktober bij De Beukenhof - Eikenlaan 2A in Lisse.

Over DELTA Netwerk
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 6000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. Kijk voor meer informatie over glasvezel in Lisse op deltanetwerk.nl/lisse

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant