Mevrouw Broekhof was de eerste die een herhaalprik kwam halen. Zij ontving een bos bloemen.
Mevrouw Broekhof was de eerste die een herhaalprik kwam halen. Zij ontving een bos bloemen.

Bijna 200 herhaalprikken tegen corona gezet in gemeentehuis

Algemeen

Bijna 200 mensen haalden zaterdagmiddag 26 november in het gemeentehuis in Lisse een coronaherhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-upvaccinatielocatie. Ook de komende 3 zaterdagen (3, 10 en 17 december) kun je tussen 13.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis aan de Heereweg 254 terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig.

De eerste prik in het Gemeentehuis was voor mevrouw Broekhof uit Lisse. Ze kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.
Met pop-upvaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere gemeenten in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties, zie ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups

Zonder afspraak
Op de tijdelijke pop-ups kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Ook als je na deze eerste basisprik(ken) al een of meerdere herhaalprikken hebt gekregen, mag je nu opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie. Op ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Uit de krant