De harmonie van Da Capo verzorgde opnieuw twee weergaloze avonden met De Vrienden van Da Capo Live!
De harmonie van Da Capo verzorgde opnieuw twee weergaloze avonden met De Vrienden van Da Capo Live! Foto: pr

Twee dagen feest met De Vrienden van Da Capo Live!

Algemeen

De harmonie van Da Capo kijkt met veel plezier terug op vrijdag 25 en zaterdag 26 november, toen zij twee geweldige avonden had in de aula van het Fioretti College met De Vrienden van Da Capo Live!

Samen met Jos Jansen op bastrombone, zangers Jordi Kerkum, Fabiënne Dallau en Marcia Zuidema, de Pretnoten en Splash! Drive-in zijn er muzikale en spectaculaire optredens neergezet. Na de opening met Gonna fly now, bekend van de Rocky-films, begon de avond licht klassiek met Sedona, Capriccio en Old friend met Jos als solist op zijn bastrombone, Dance of the Reed flutes met de dwarsfluitistes in de hoofdrol. Dit liep mooi over in popmuziek met medleys van The Jackson 5 en Deep Purple. De band Support Act met de zangeressen Fabiënne en Marcia bracht diverse klassiekers en huidige hits, waarop lekker meegedanst en meegezongen werd.

Ook musicalmuziek kwam langs: Let it Go met de prachtige zang van Fabiënne, Feeling Good met Jos, All that jazz met Marcia, Stars met Jordi en de Grease-medley van de harmonie. En daar kwamen van achter uit de zaal de Pretnoten binnen voor een heerlijke sessie, inclusief polonaise. Zo kwam de zaal aan bij het Hollandse deel met nummers als Wij zullen doorgaan tot Duurt te lang.

Als afsluiters Les Lacs du Connemara en Music van John Miles. Daarna kon nog gedanst worden op de discobeats van Splash! Drive-in. Avonden om nooit meer te vergeten, aldus Da Capo.

Uit de krant