Dameskoor De Bollen Mina's.
Dameskoor De Bollen Mina's. Foto: pr

Februari is inloopmaand bij dameskoor De Bollen Mina’s

Algemeen

Onder het motto ‘Zing gezellig met ons mee’ houdt dameskoor De Bollen Mina’s de hele maand februari inloop tijdens de repetitieavonden die steeds op woensdag worden gehouden bij  Speeltuin Marijke in de Crocussenstraat 3a.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, het zingen start om 20.00 uur en de dames eindigen hun repetitie rond 21.30 uur. Op iedere laatste woensdag van de maand drinken de koorleden nog gezellig een drankje met elkaar na afloop van de repetitie. 

Koor De Bollen Mina’s bestaat bestaat al meer dan 20 jaar. “Onze naam hebben we te danken aan het feit dat velen van ons én onze moeders vroeger aan de bollenpeltafels zaten te zingen. Wij zijn zeker geen natuurtalenten, maar genieten van de heerlijke oude Nederlandstalige en Engelse liedjes, die we graag ten gehore brengen bij iedereen die het maar wil horen. En in ons repertoire zitten ook liedjes van nu”, aldus de dames. 

Het koor geniet van optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen, maar zingt ook bij andere gelegenheden. “Het is vooral heerlijk om te zien hoe de mensen genieten en vooral enthousiast meezingen. Ook hebben wij een uitgebreid kerstrepertoire, dus we zingen het hele jaar door. Wij zijn op zoek naar dames die het leuk en gezellig vinden om ons koor te komen versterken. Kom de komende maand dus gerust langs op een van de woensdagavonden bij speeltuin Marijke.”
Wil je meer info? Bellen kan altijd: 0610453889.

Uit de krant