Ook het levenseinde hoort bij het leven, hoe moeilijk dat naderende einde vaak ook is.
Ook het levenseinde hoort bij het leven, hoe moeilijk dat naderende einde vaak ook is. Foto: pr

Themabijeenkomst ‘Omgaan met het levenseinde’ bij Marente

Algemeen Senioren

Net als geboren worden, hoort het levenseinde ook bij het leven. We denken er liever niet aan, toch krijgen we er allemaal mee te maken. Daarom organiseert zorgorganisatie Marente de themabijeenkomst ‘Omgaan met het levenseinde’ op 30 januari voor iedereen die in dit thema geïnteresseerd is.

Levensvragen
Met de verhuizing naar een verpleeghuis breekt een nieuwe levensfase aan. Een fase waarin vaak allerlei levensvragen om de hoek komen kijken. Bijvoorbeeld over een fijne invulling van het leven in de nieuwe woonomgeving of over het levenseinde. Het doel van de themabijeenkomst is praten over deze levensfase en alles wat daarbij hoort. Onderwerpen als wensen, de kwaliteit van leven, de medische kant en omgaan met het levenseinde komen aan bod. Professionals van Marente verzorgen de bijeenkomst: specialist ouderengeneeskunde Astrid Bakker, geestelijk verzorger Hans van Wijk en eerstverantwoordelijk verzorgende Joyce Nederpelt. Bezoekers krijgen informatie, handvatten en praktisch advies. Uiteraard is er ruimte voor vragen en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? U bent van harte welkom op 30 januari vanaf 19.00 uur in Berkhout in Lisse. Aanmelden kan via: receptie.berkhout@marente.nl of (071) 750 25 00. Kunt u op deze datum niet? De themabijeenkomst wordt binnenkort ook in Bernardus in Sassenheim georganiseerd. Kijk voor meer informatie op marente.nl.

Uit de krant