De pop-upvaccinatielocatie in het gemeentehuis voor een herhaalprik tegen corona zit er zaterdag 28 januari voor het laatst.
De pop-upvaccinatielocatie in het gemeentehuis voor een herhaalprik tegen corona zit er zaterdag 28 januari voor het laatst. Foto: Ruth Eppink

Laatste mogelijkheid voor herhaalprik in Lisse op zaterdag 28 januari

Algemeen COVID-19

De pop-upvaccinatielocatie in het gemeentehuis van Lisse aan de Heereweg 254 is zaterdagmiddag 28 januari voor het laatst geopend. Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je er nog terecht voor een coronaherhaalprik. 

Maar liefst 1.080 mensen haalden op de zeven eerdere openingsdagen al hun herhaalprik makkelijk en dichtbij op deze tijdelijke pop-upvaccinatielocatie.

Zonder afspraak
Op de pop-up kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kun je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Uit de krant