Ontmoet andere alleenstaanden tijdens een gezellig informeel samenzijn.
Ontmoet andere alleenstaanden tijdens een gezellig informeel samenzijn. Foto: pr

60+ Singles Café in Lisse

Algemeen

Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen houden weer een editie van het 60+ Singles Café, dit keer op vrijdag 17 februari. Hier ontmoeten single mannen en vrouwen vanaf 60 jaar elkaar en hebben ze de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. 

Het evenement heeft de vorm van een gezellig informeel samenzijn met de mogelijkheid tot korte een-op-eenkennismakingsgesprekjes, in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen Voor wie het spannend vindt om tijdens het Singles Café zomaar met iemand in gesprek te gaan, zijn er de hele middag organisatoren aanwezig. Zij kunnen het ijs voor je breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Lisse, Hillegom, Sassenheim en de verdere Bollenstreek is van harte welkom. Het 60+ Singles Café vindt plaats op een locatie in Lisse. Deelname bedraagt € 15 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en 2 consumptiebonnen. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden t/m maandag 6 februari 2023, via info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805. Ook als u eerst vrijblijvend meer informatie wilt kunt u bellen of mailen. Deelname aan de activiteit is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging. Om de locatie discreet te houden, ontvangt men de locatiegegevens pas bij de definitieve bevestiging van deelname.

Uit de krant

Uit de krant