Met de stoomboot vervoert Sinterklaas snoepgoed en cadeautjes.
Met de stoomboot vervoert Sinterklaas snoepgoed en cadeautjes. Foto: Pixabay

Win kaartjes voor de stoomboot van Sint

Algemeen

De feestdagen naderen en wat is er nu spannender dan een ontmoeting met Sinterklaas op de stoomboot? Daarom houdt Dorpshart Lisse een winactie, waarbij kinderen kans maken op een onvergetelijk bezoek aan de stoomboot van Sinterklaas. Kun je meteen je verlanglijstje afgeven! 

Er worden 10 x 4 kaartjes verloot tijdens de actie. Deelname is eenvoudig. Van 6 tot en met 16 november krijgt men bij elke aankoop bij een lid van Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse één kaartje voor de actie. Hoe meer je winkelt, hoe meer kansen je hebt om kaartjes te winnen. De deelnemende winkels en horecagelegenheden zijn herkenbaar aan de poster, of kijk op dorpshartlisse.nl voor de deelnemerslijst. 

De kaartjes kunnen in een ton worden gedaan om mee te dingen naar de prijs, een bezoek aan Sinterklaas op de stoomboot. Deze tonnen staan in Blokhuis en in de Kanaalstraat (bij Bril Jan’t). Ingevulde persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor promotiedoeleinde van Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse en niet gedeeld met derden. De winnaars van deze winactie krijgen persoonlijk bericht.

Uit de krant