Jubilate zingt in de Engelbewaarderskerk.
Jubilate zingt in de Engelbewaarderskerk. Foto: pr

Kerstconcert van Jubilate in Engelbewaarderskerk

Algemeen

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate geeft donderdag 21 december een kerstconcert in de Engelbewaarderskerk in Lisse. Op deze muziekuitvoering zal de Koreaanse sopraan Sae-jeong Kim haar medewerking verlenen. Het concert begint om 20.00 uur.

Het is al weer meer dan vijf jaar geleden dat Jubilate in de Engelbewaarderskerk haar laatste kerstconcert gaf. Ook soliste Sae-jeong Kim maakte toen grote indruk. Jubilate wilde eigenlijk al eerder weer haar kerstklanken laten horen in deze prachtige kerk, maar de corona-uitbraak gooide roet in het eten. De mannen van Jubilate kijken er naar uit hun vierstemmige zang dit jaar weer te laten horen.

Het programma op 21 december bestaat uit bekende kerstliederen en christmas carols, gezongen door het honderdveertig koppige mannenkoor, afwisselend met en zonder soliste Sae-jeong Kim. Arthur Postma zit achter de vleugel. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de begeleiding van talloze musicalorkesten zoals Mamma Mia, Anastasia en The Lion King. Als vaste gastdirigent is Arthur verbonden aan Jubilate. De algehele leiding is in handen van dirigent en muzikaal leider Aldert Fuldner.

Toegangskaarten kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor; via de website www.jubilate.nl, bij voorverkoopadres Speciaalzaak John de Bruin, Heereweg 240A en op 21 december in de kerk. De kerk is die avond open vanaf 19.00 uur.

Uit de krant