Theo Aanhane (links) en directeur voor 1 dag Jake Grootscholten planten bloembollen in de Hobaho-tuin in Keukenhof.
Theo Aanhane (links) en directeur voor 1 dag Jake Grootscholten planten bloembollen in de Hobaho-tuin in Keukenhof. Foto:

Nieuwe directeur Hobaho plant eerste bollen in Keukenhof

Algemeen Keukenhof

Theo Aanhane, sinds 1 oktober algemeen directeur van Hobaho, deed mee aan ‘Directeur voor 1 dag’ en gaf het stokje over aan Jake Grootscholten, vierdejaars student Tuinbouw & Agribusiness aan de Hogeschool Inholland. Die viel met zijn neus in de boter, want hij mocht die bewuste dag – donderdag 16 november – in de Hobaho-tuin op Keukenhof bollen planten. Iets dat daarvoor vanwege de vele regen nog niet kon.

Keukenhof kijkt uit naar het 75-jarig jubileum volgend jaar. Er staan vele mooie activiteiten gepland voor een bijzondere mijlpaal. Hobaho wenst Keukenhof en de hele bloembollensector een mooi en bloeiend voorjaar toe. In het voorjaar nodigt Hobaho Jake nog een keer uit om mee te gaan naar Keukenhof, zodat hij zelf het resultaat van zijn werk kan gaan bewonderen.

Directeur voor 1 dag is een samenwerking tussen HortiHeroes Seed Valley, Fruit Tech Campus (Foundation), Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Aalsmeer en Glastuinbouw Nederland.

Uit de krant