Het evenement is niet meer weg te denken in de Bollenstreek.
Het evenement is niet meer weg te denken in de Bollenstreek. Foto: Edwin van Beerschoten

Hollen door de bollen breekt alle records

Algemeen

Het hardloop- en wandelevenement Hollen door de Bollen behaalde een recordopbrengst van €59.770. Het evenement is niet meer weg te denken in de Bollenstreek.

‘Een record waar we ondanks het luide gejuich en applaus nog steeds stil van zijn. Ontzettend trots en dankbaar zijn wij van Roparun Team Bollenstreek met dit magische bedrag! Hollen door de Bollen editie 8 heeft inderdaad alle records verbroken zoals we gehoopt hadden!

2800 deelnemers en een bedrag wat nog niet eerder is gerealiseerd bij dit evenement. 

Het was een fantastische dag en er staan al heel veel foto’s op de Facebookpagina van Hollen door de Bollen en binnenkort ook op www.hollendoordebollen.nl

Wij kunnen alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, entertainment, fotografen, bewoners aan het parcours, gemeentelijke instanties en de locatie van AV De Spartaan niet genoeg bedanken!

We genieten nog lang na van het harde werken met deze record opbrengst als resultaat’, aldus Dieneke Slaat.

‘We zeggen het ten overvloede nog maar eens: de opbrengst van het evenement gaat voor 100 procent naar het goede doel Stichting Roparun, die financiële steun geeft aan doelen en projecten voor de palliatieve zorg voor kinderen en volwassenen met kanker!’

Uit de krant