Afbeelding
Foto: PR

Klassieke muziek bij 'De Laatste Dinsdag'

Cultuur

CULTUUR • In het kader van De Laatste Dinsdag van de maand, is er 29 mei klassieke muziek te horen in Floralis. Het is de laatste voor de zomerstop.

Tot dusver loopt het nieuwe culturele middagprogramma van Floralis op de laatste dinsdag goed. De invulling wordt bepaald door de vaste culturele gebruikers van Floralis, te weten beheerder Bescal, Stichting Theater Floralis, Filmhuis Lisse, MLX Musical&Dance, Jeugdtheaterschool Flores en Symfonieorkest Bloembollenstreek. Ook wordt samenwerking gezocht met andere stichtingen en verenigingen in Lisse. De eerste voorstellingen waren allemaal goed bezocht. Een bijna uitverkochte film van Vereniging Oud Lisse, De Mattheüs Passie&Missie en een Vive Piaf muziekvoorstelling.

Op dinsdagmiddag 29 mei kan men genieten van klassieke muziek door Svetlana Fomina op viool en Haruyo Yamazaki op de vleugel. Deze voorstelling, met stukken van Mozart, Beethoven, Tsjaikovski en Grieg, wordt verzorgd door Stichting Theater Floralis. De toegangsprijzen worden zo laag mogelijk gehouden en bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie of thee vanaf 14.30 uur. De aanvangstijd van de voorstelling is standaard om 15.00 uur. Achteraf kunnen bezoekers naar wens gezellig napraten in de foyer. Na 29 mei houdt 'De Laatste Dinsdag' een zomerstop en per september wordt het programma weer aangeboden. Tickets zijn vooraf te koop via www.FloralisLisse.nl en aan de kassa. Voor meer info of een samenwerking: neem contact op met Bescal via 0252-865091 of info@bescal.nl.

Uit de krant