Bioscoophit A Star Is Born bij Filmhuis Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Bioscoophit A Star Is Born bij Filmhuis Lisse

  Cultuur

FILM • Bij het Filmhuis Lisse draait dinsdag 12 februari de bioscoophit A Star Is Born. Hierin combineren regisseur/acteur Bradley Cooper en Lady Gaga hun talenten om een verhaal te vertellen over het ontdekken en opbloeien van talent. Een eigentijdse remake van de klassieker uit 1937.

De ervaren, maar aan lager wal geraakte countrymuzikant Jackson Maine wordt verliefd op Ally, wiens muzikale carrière maar niet van de grond komt. Ally heeft haar droom zo goed als opgegeven, maar Jackson ziet in haar een toekomstige ster, en moedigt haar aan te vechten voor haar plek in de spotlights. Dat doet ze met succes, maar daarvoor moet ze wel een prijs betalen. Want is hun relatie bestand tegen Ally's nieuw gevonden faam? A Star Is Born is het passieproject van de meervoudig Academy Award-genomineerde Bradley Cooper, die naast de hoofdrol ook de regie, het scenario en de productie op zich nam. Ook schreef hij samen met popster Lady Gaga, die hier haar officiële filmdebuut maakt, de muziek. De originele soundtrack werd live opgenomen tijdens de opnames van de film.

Vertoningsadres: Floralis, Floralisplein 69. Aanvang film 20.00 uur, kassa open om 19:30 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, leden betalen, op vertoon van hun lidmaatschapspas, 6 euro. Pinnen of het reserveren van plaatsen/kaartjes is niet mogelijk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>