Jonge historische folkband Imbue speelt in 't Huys Dever | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Imbue, een jonge energieke folkband die historische muziek maakt.
Imbue, een jonge energieke folkband die historische muziek maakt. (Foto: pr)

Jonge historische folkband Imbue speelt in 't Huys Dever

  Cultuur

MUZIEK • In 't Huys Dever aan de Heereweg 349A in Lisse treedt zaterdag 23 februari Imbue om 20.15 uur op. Imbue is een jonge, energieke, historische folkband. De bandleden slaan met hun rijke muzikale achtergrond een brug tussen de folkscene en de wereld van de oude muziek. Met hun arrangementen brengen zij een frisse interpretatie van oude muziek en een eigen, warm en verrassend geluid.

De wereld staat op het punt de oude middeleeuwse muziek achter zich te laten en de nieuwe renaissancemuziek te verwelkomen: Hier vinden we Imbue; op de rand van een nieuwe wereld spelen zij laatmiddeleeuwse volksliederen en ook hoffelijke renaissancestukken. De frivole blokfluit en de swingende percussie geven de muziek haar dansbare karakter, maar de melancholische viola da gamba, sprankelende bouzouki en de prachtige zang, die bijtijds ook meerstemmig is, kunnen ook prachtige ballades brengen. Laat u meenemen naar de mystieke wereld van de oude muziek!

Imbue bestaat uit
Robin Lammertink: zang
Remy Schreuder: blokfluiten, cornetto en zang
Tim Elfring: percussie en zang
Laurens Krah: Ierse bouzouki
Meidi Goh: viool en viola da gamba en zang

Het concert begint om 20.15 uur. Kaartjes zijn € 15,00. Deze zijn te reserveren op 0252-411430 of op kasteeldever@gmail.com.
Meer weten over Imbue? Kijk op www.facebook.com/ImbueFolk/

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>