Expositie van foto's en glassieraden in de bibliotheek | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Expositie van foto's en glassieraden in de bibliotheek

  Cultuur

EXPO • Fotograaf Dirk van Egmond exposeert van 1 t/m 30 juni in de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A. In de halvitrine exposeert Anita van Vliet haar glassierraden.

Dirk van Egmond is geboren en getogen in Katwijk en heeft al heel veel moois vastgelegd in onze prachtige provincie. Strand, natuur en steden zoals Leiden zijn favoriete onderwerpen. Tien jaar geleden is hij begonnen met het exposeren en verkopen van zijn foto's op canvas en aluminium, wat uitgegroeid is tot zijn werk. Kijk voor meer info op www.treffendbeeld.nl/canvas/.

Anita van Vliet komt uit Hillegom en maakt en verkoopt sieraden en cadeauartikelen van glas. De hangers zijn gemaakt van glas dat bij 800 of 900 graden in de oven is gesmolten. Na het afkoelen wordt het verwerkt tot een sieraad. Ze noemen deze techniek glasfusen. Naast de glassieraden maakt ze cadeauartikelen met de Tiffany-techniek. Bij Tiffany zijn de naden dunner, sluit het glas nauwer aan en moet er ook veel preciezer worden gewerkt dan bij glas-in-lood. Kijk op www.creactief.eu. Wil je het zelf ook eens uitproberen of er wat over vragen? Mail dan naar info@creactief.eu.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>