Kasper van der Laan.
Kasper van der Laan. Foto: Aisha Zeijpveld

Try-out '1 Kilo' van Kasper van der Laan bij Theater Floralis

Cultuur

COMEDY • Met zijn eerste avondvullende voorstelling, genaamd 1 Kilo, wil Kasper van der Laan, winnaar Publieksprijs Leids Cabaret Festival 2018, vanaf dit najaar de theaters in.  Voor het zover is, houdt hij diverse try-outs. Een daarvan is op 27 mei in Theater Floralis.

Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld.
In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. Hij ontwikkelde zich als stand-upcomedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Hij is veel te zien in Comedyclub Toomler in Amsterdam. In 2018 won hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. De jury was ook lovend, zo blijkt uit het juryrapport: 'Nooit meer normaal je billen af kunnen vegen, je wordt bedankt, Kasper. Dat is wel typerend voor zijn stijl: een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. Zijn wereld! Een labyrint, want we tuimelen van de ene in de andere dagelijkse situatie waarin niets is wat het lijkt.' 

Uit andere media:
'Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.'
de Volkskrant

'Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd.'
Micha Wertheim

De voorstelling op 27 mei begint om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten 15 euro per stuk. Kaartverkoop online of aan de kassa van Floralis of via AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, tel: 06-12795231.

Theater Floralis zit aan het Floralisplein 69 in Lisse.

Uit de krant