Korte cursus theater en zang in Floralis Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Korte cursus theater en zang in Floralis Lisse

  Cultuur
Theater- en zangles voor kinderen bij jeugdtheaterschool Flores.
Theater- en zangles voor kinderen bij jeugdtheaterschool Flores. (Foto: Henk van Dijk)

Lisse • Jeugdtheaterschool Flores biedt van zondag 26 mei tot en met 30 juni een korte cursus theater en zang aan in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. De wekelijkse cursus is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die een keertje theater- en zanglessen willen uitproberen. De lessen vinden plaats op vijf zondagen van 10.00 tot 11.30 uur en bestaan uit 45 minuten theaterles en 45 minuten zangles. De laatste les wordt afgesloten met een presentatie voor familie en vrienden.

De theaterlessen worden gegeven door Tamara Esser uit Sassenheim. Ze studeerde af als theaterdocent aan de Theateracademie van Fontys in Tilburg. Als stage werkte Tamara in Curaçao bij Jeugdtheaterschool Drazans in Willemstad.
Kiki Luitwieler geeft de zanglessen. Zij is zangeres en onder de naam Frangi schrijft ze liedjes, componeert ze voor theater en performance art en heeft ze haar eigen School of Harmony. Na een bachelor en master in klassieke zang, besloot Kiki van richting te veranderen en creëerde ze een werkveld waarin ze haar creativiteit, liefde voor verschillende soorten muziek en passie voor compositie kwijt kan.
 

Deelname aan de cursus kost 59 euro voor vijf lessen. Aanmelden kan via info@jtsflores.nl onder vermelding van naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. De aanmeldingen worden op basis van leeftijd verdeeld over verschillende groepen. Kijk voor meer informatie over Jeugdtheaterschool Flores op www.jtsflores.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>