De Gele Hoed in De Beukenhof | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr
Senioren

De Gele Hoed in De Beukenhof

  Cultuur

ZANG • Stichting De Paraplu organiseert een muzikaal optreden van het Lissese gemengd a-capellakoor De Gele Hoed, onder leiding van dirigente Micheline de Rooy. Bijzonder aan dit koor is dat elke vorm van muzikale begeleiding ontbreekt.

Het zeer afwisselende repertoire varieert tussen wereldmuziek, oude muziek en klassiekers met liedjes uit vele Europese landen, Afrika en Zuid-Amerika. Het gaat over alles wat het leven met zich meebrengt, waaronder vreugde en verdriet. Ook is er Nederlands repertoire en het publiek zalt bij een aantal liedjes vast en zeker zachtjes kunnen meezingen of neuriën.

Het optreden is op zondag 23 juni van 14.00 tot 16.00 uur in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>