Vroegboekkorting voor tickets benefietavond Het Noordwijks Boekenbal | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Nico Dijkshoorn is een van de sprekers tijdens Het Noordwijks Boekenbal.
Nico Dijkshoorn is een van de sprekers tijdens Het Noordwijks Boekenbal. (Foto: Titia Hahne)

Vroegboekkorting voor tickets benefietavond Het Noordwijks Boekenbal

  Cultuur

TAAL • Het Taalhuis van de Bibliotheek Bollenstreek houdt zaterdag 27 september Het Noordwijks Boekenbal. Tijdens deze feestelijke avond met interessante gastsprekers, break-outsessies en een spetterend muzikaal optreden, wil het Taalhuis geld ophalen voor bestrijding van laaggeletterdheid in de gemeente Noordwijk. De early birds krijgen een vroegboekkorting op de tickets. Koop je ticket daarom nu alvast en je bent verzekerd van een mooie plaats.

Moeite met de Nederlandse taal komt nog steeds veel voor in Nederland, ook bij mensen die in Nederland zijn opgegroeid. De Gemeente Noordwijk telt tussen de 2300 en 3300 laaggeletterden in de leeftijd 16-65 jaar. Met het opgehaalde geld kan de bibliotheek laag taalvaardige mensen helpen om beter Nederlands te leren om op die manier meer binding met de samenleving te krijgen. Daarnaast kan het Taalhuis met het geld meer activiteiten organiseren, maatwerklespakketten samenstellen en taalspreekuren op locatie starten.

Het Noordwijks Boekenbal heeft een interessant programma neer gezet met sprekers zoals Nico Dijkshoorn (schrijver en muzikant) en Jeroen Naaktgeboren (dichter en performer). Er zijn inspirerende workshops met onder andere Elza Kuipers over hoe je een betere en effectievere spreker wordt en voetbalster Rocky Hehakaija. De gastheer van deze avond is voormalig politicus Boris van der Ham.

Ben je geïnteresseerd in een tafel of individueel ticket tijdens Het Noordwijks Boekenbal? Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekbollenstreek.nl/boekenbal.

Datum: 27 september

Aanvang: 20.00 – 24.00 uur afsluitend een feestelijke netwerkborrel met live-muziek

Locatie: Huis ter duin, Noordwijk

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>