'Tea with the Dames' bij De Laatste Dinsdag in Floralis | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Filmposter 'Tea with the Dames'
Filmposter 'Tea with the Dames' (Foto: pr)

'Tea with the Dames' bij De Laatste Dinsdag in Floralis

  Cultuur

CULTUREEL • De vaste gebruikers van Floralis - Floralisplein 69 - organiseren op elke laatste dinsdagmiddag van de maand een cultureel middagprogramma. Deze maand op 27 augustus is dat de vermakelijke documentaire 'Tea with the Dames'.

Gezellig, maar niet vanzelfsprekend: normaal gesproken houden Maggie Smith, Judi Dench, Eileen Atkins en Joan Plowright hun jaarlijkse, zomerse samenzijn uitsluitend voor zichzelf. Dit keer mag regisseur Roger Michell (Notting Hill, Le Week-End, My Cousin Rachel) erbij zijn met zijn cameraploeg. Eerst zitten we buiten, zodra een regenbui losbarst, verkast de film naar Plowrights landhuis. De met prachtig archiefmateriaal gelardeerde gesprekken fladderen intussen alle kanten op, waarbij het over de vele films gaat waarin met name Dench en Smith speelden, maar toch vooral over de theatercarrières van de vier.
Filmhuis Lisse vertoont de 82 minuten durende film. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 7 euro aan de kassa van Floralis of via FloralisLisse.nl. Vanaf 14.30 uur ontvangst in de foyer, dit keer met een gezellige high tea om alvast in de sfeer te komen. De voorstelling begint om 15.00 uur.
Het programma van 'De Laatste Dinsdag' wordt wisselend ingevuld met muziek, film of dans. Dit wordt gezamenlijk bepaald door de vaste culturele gebruikers van Floralis, te weten beheerder Bescal, Stichting Theater Floralis, Filmhuis Lisse, MLX Musical&Dance, Jeugdtheaterschool Flores en Symfonieorkest Bloembollenstreek. Ook zoekt men samenwerking met andere stichtingen en verenigingen in Lisse.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>