Kindervoorstelling 'Roos in de ruimte' in het Koetshuis | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Roos wil van alles weten over het klimaat. Omdat haar moeder steeds te druk is, gaat ze zelf op zoek naar de antwoorden.
Roos wil van alles weten over het klimaat. Omdat haar moeder steeds te druk is, gaat ze zelf op zoek naar de antwoorden. (Foto: pr)

Kindervoorstelling 'Roos in de ruimte' in het Koetshuis

  Cultuur

In het Koetshuis van Kasteel Keukenhof wordt op zondag 13 oktober de kindervoorstelling 'Roos in de ruimte' opgevoerd. Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en wordt gespeeld door Annerie van Loenen en Mandy Sleijpen.

Het verhaal gaat over Roos, die allemaal vragen over het klimaat heeft. Ze wil weten waarom er na zonneschijn zoveel regen en onweer moeten komen. Is dat wel goed voor de dieren en de aarde? Haar moeder heeft het steeds te druk om op de vragen in te gaan. Daarom bouwt Roos een raket en gaat zelf op zoek naar de antwoorden.

Annerie van Loenen is danseres, zangeres en actrice bij het Herman van Veen Artscenter en toerde door het hele land met Tineke Schouten. Annerie was onder andere te zien in de voorstelling "Ja, dit is Revue" over Snip en Snap. In 2013 won zij de Musical Makers Beurs van Stichting Tekstpierement.

Mandy Sleijpen studeerde in 2014 af aan de Willem Nijholt Academie voor Musical- en Muziektheater te Nijmegen. Zij was te zien in voorstellingen van Theater van Santen en momenteel is zij te zien in voorstellingen voor Stichting Gilat. Daarnaast speelt Mandy educatieve voorstellingen op scholen en zingt ze repertoire van Annie M.G. Schmidt voor de Zingende Zusters.

De voorstelling begint om 11.00 uur. Het Koetshuis is open vanaf 10.30 uur. Kaartverkoop en reserveren: ga naar www.kasteelkeukenhof.nl/concerten of mail naar cultureel@kasteelkeukenhof.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>