Vrienden van Da Capo Live! in het Fioretti College | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Vrienden van Da Capo Live! in het Fioretti College

  Cultuur

Na de successen van de Efteling- en Frozenconcerten zal de harmonie van Da Capo wederom optredens verzorgen in het Fioretti College, Sportlaan 3 te Lisse. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november kunt u genieten van een spectaculaire muzikale avond: De Vrienden van Da Capo Live!

De harmonie van Da Capo, onder leiding van René Leckie, werkt op deze avonden samen met een coverband en diverse solisten. Het worden mooie avonden met optredens in uiteenlopende genres, van klassiek tot pop en Nederlandstalig.

Sfeervolle kroeg
De zaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle kroeg met grote dansvloer waar de bar de hele avond open is. Na de optredens kan er verder gedanst worden op muziek van onze dj Carlo Seijsener.

Trompettist Bas Duister
Bas is conservatorium afgestudeerd trompettist en speelt onder andere bij het Nederlands Blazers Ensemble. Zijn inspiratiebronnen zijn Miles Davis, Wynton Marsalis en Alison Balsom. Bas zal meerdere spectaculaire solowerken uitvoeren, waaronder Opus for Trumpet en Sorry van Kyteman.

Zangeres Sietske Kleine Schaars
Sietske is de jongste dochter van dirigent Peter Kleine Schaars. Met een dirigent/jazztrombonist als vader en een operazangeres als moeder krijg je natuurlijk een aantal muzikale genen mee. Sietske studeerde kleinkunst en haar specialiteiten liggen daarmee binnen het genre cabaret en musical. Laat u verrassen door deze veelzijdige zangeres.

Party/Coverband Stitches!
Deze band zorgt met hun razende muziek en strakke performance dat uw hart sneller gaat kloppen, dat u voldoende drinkt en genoeg beweegt! Deze veelzijdige band brengt een gevarieerd repertoire in hoog tempo met medleys van de grootste hits van vroeger en nu. Kortom: zing, dans en spring mee met Party/Coverband Stitches!

Sponsoring
Heeft u een onderneming en wilt u uw zakenrelaties een keer trakteren op een leuke avond uit of wilt u gewoon een leuke avond beleven met uw vrienden of familie én uw onderneming promoten? Sponsor dan dit mooie evenement. Neem contact op: vriendenvandacapolive@gmail.com

Kaarten bestellen
Om kaarten à € 15,00 te bestellen voor een spetterende avond op vrijdag 29 of zaterdag 30 november, kijk op de website: http://www.dacapolisse.nl/ of check de Facebookpagina.
Aanvang van De Vrienden van Da Capo Live! is 20.30 uur op beide avonden. De zaal gaat open om 20.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>