Logo lissernieuws.nl
Scènefoto van de locatievoorstelling “16 jaar en ouder” in maart 2019.
Scènefoto van de locatievoorstelling “16 jaar en ouder” in maart 2019. (Foto: Ardito)

Jonge acteurs gezocht voor locatievoorstelling Lisse

  Cultuur

Voor een theatervoorstelling op locatie zoekt Jeugdtheaterschool Flores spelers van 12 tot en met 15 jaar! Acteerervaring is niet nodig. De voorstelling speelt in maart 2020 op een bijzondere locatie in de Bollenstreek. De repetities vinden iedere zondag van 13.00 tot 15.00 uur plaats in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) maakt jaarlijks een voorstelling op locatie met een groep jongeren van 12 tot en met 15 jaar, genaamd de Theaterklas. De jongeren zijn dit seizoen begonnen met acteren of volgen al een tijdje les bij JTS Flores. Ze krijgen wekelijk theater- en zangles van professionele docenten. Kijk voor meer informatie over de Theaterklas en andere activiteiten van JTS Flores op www.jtsflores.nl.

Acteurs vanaf 16 jaar
Voor jongeren van 16 tot en met 20 jaar is er bij JTS Flores de Productieklas. Zij maken ook ieder seizoen een nieuwe voorstelling en spelen die in de theaterzaal van Floralis en op festivals voor jongerentheater. Het is ook nog mogelijk voor om op deze groep in te stromen. De Productieklas repeteert iedere zondag van 15.00 tot 17.00 uur in Floralis.

Avontuur
Wie deelneemt aan de Theaterklas wordt iedere week weer meegenomen in een ander avontuur. Alle aspecten van het acteren komen aan bod, van improviseren tot het spelen van een monoloog. Iedere zondag heeft de groep twee uur theaterles en aansluitend 45 minuten zangles. De zangles is optioneel, spelers mogen dus zelf kiezen of ze hieraan deelnemen.

Bijzondere locaties
De Theaterklas speelde vorig seizoen op de zorgboerderij van Stichting SterkSaam. In eerdere seizoenen speelde jongeren van JTS Flores in Speeltuin Marijke en fysiopraktijk Boot en Broersen. Ook dit seizoen vindt de voorstelling weer plaats op een bijzondere locatie, deze blijft nog even geheim. De repetities zijn iedere zondag in Floralis, maar ook een aantal keren op de locatie.

Meer berichten