Jong kwartet speelt tangomuziek in het Koetshuis | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Jong kwartet speelt tangomuziek in het Koetshuis

  Cultuur

In het Koetshuis van Kasteel Keukenhof treedt dinsdag 21 januari het Quarteto Quilombo op, bestaande uit Tijmen Veelenturf (viool), Kaspar Uljas (bandoneón), Tim Panman (gitaar) en Alexander Vocking (contrabas).

Ze spelen de oude, dansbare tango's en bekend en onbekend repertoire van componisten als Astor Piazzolla en Carlos Gardel.
De leden van het Quarteto Quilombo ontmoetten elkaar aan het conservatorium van Rotterdam, waar zij allen zijn afgestudeerd aan de afdeling Argentijnse tango. Hun gedeelde passie voor deze unieke en exotische muziek vormt de rode draad in hun hechte muzikale samenwerking. Het kwartet heeft een eigen herkenbare stijl ontwikkeld door een jonge, frisse kijk op deze hartstochtelijke muziek die meer dan honderd jaar geleden ontstond in de achtergestelde wijken van Buenos Aires en uitgroeide tot een muzikale stroming met een wereldwijde aantrekkingskracht.
Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.

Kaarten
Kaartverkoop en reserveren: www.kasteelkeukenhof.nl, cultureel@kasteelkeukenhof.nl of telefonisch 0252-465555.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>