Zondag Open met The Swinging Husband | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
The Swinging Husband speelt jazznummers.
The Swinging Husband speelt jazznummers. (Foto: pixabay)
Senioren

Zondag Open met The Swinging Husband

  Cultuur

De Werkgroep Zondag Open, aangesloten bij de Stichting De Paraplu, organiseert jaarlijks een concertreeks met zangkoren en muziekensembles uit de regio.

Het volgende optreden betreft The Swinging Husband uit Lisse. De band is gestart in 1974 en de huidige bezetting bestaat uit: Ellen Capel (zang), Frits Landesbergen (vibrafoon), Adri Leest (bas), Rob van Leeuwen (gitaar), John Sedelaar (trompet, tenorsax, bugel en klarinet), Hans Zwetsloot (drums), Joop Zwetsloot (piano).
Bij het repertoire ligt het accent op mainstream jazz, waaronder blues, swing en Latin. Bij een eerder optreden vormde de uitvoering van 'The Girl from Ipanema' een van de hoogtepunten.

Fonds 1818
De uitvoering is op zondag 19 januari in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Mede dankzij een donatie van Fonds 1818 is de toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt beslist op prijs gesteld. Zie voor meer info ook de website www.deparaplu-lisse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>