Stand-upcomedian Rayen Panday in Floralis met vijfde soloshow | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Cabaretier Rayen Panday staat binnenkort op het podium van Theater Floralis. |
Cabaretier Rayen Panday staat binnenkort op het podium van Theater Floralis. | (Foto: Daniel J. Ashes)

Stand-upcomedian Rayen Panday in Floralis met vijfde soloshow

  Cultuur

Cabaretier Rayen Panday staat maandagavond 24 februari op de planken van Floralis met zijn programma Trigger.

Panday vraagt zich veel af in zijn vijfde soloshow. Waarom is al het nieuws tegenwoordig 'Breaking News'? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Om alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… wat is er dan nog écht speciaal? Panday is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af, terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.
Panday studeerde rechten. Tijdens deze studie besloot hij mee te doen aan een open podium, iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij werd gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Sindsdien is Rayen actief als stand-upcomedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.
De voorstelling begint om 20.00 uur. Locatie: Theater Floralis, Floralisplein 69. Kaartverkoop: www.theaterfloralis.nl of aan de kassa van Floralis, extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, telefoon 06-12795231.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>