Opening pop-upgalerie in pand Kanaalstraat 21 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Opening pop-upgalerie in pand Kanaalstraat 21

  Cultuur

Galerie Twintig is een vernieuwende galerie, waarbij de kunstenaar echt het belangrijkste is. De galerie heeft geen vaste locatie, maar trekt door het land. Ook wordt België aangedaan, deze zomer. Er is vernieuwende kunst te zien, van zeer hoge kwaliteit, met passie gemaakt.

De opening van Galerie Twintig is op donderdag 20 februari aan de Kanaalstraat 21, een prachtige pop-uplocatie in het hart van Lisse. Die dag kunnen bezoekers er van 17.00 tot 21.00 uur terecht. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 februari is de galerie geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. In totaal is de tijdelijke galerie dus slechts vier dagen te bezoeken.

Sterren op het doek
Er hangt onder meer een topstuk van Yvonne Heemskerk, de winnares van het Omroep Max tv-programma 'Sterren op het doek'. Zij schilderde destijds actrice Caroline de Bruijn.
Ook is in Galerie Twintig een geweldig doek te zien van een kunstenaar die onbekend wenst te blijven. Zo behoudt hij zijn creativiteit, en maakt hij ongeremd, heftige kunst. Dit past precies in de doelstelling van de galerie. Kom dus gerust langs en laat je verwonderen door de kunst.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>