Logo lissernieuws.nl
Ilja Leonard Pfeijffer.
Ilja Leonard Pfeijffer. (Foto: Stephan Vanfleteren)

Frénk van der Linden interviewt Ilja Leonard Pfeijffer: Live vanuit Genua

  Cultuur

Hillegommer Frénk van der Linden interviewt schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op 13 april van 20.00 tot 21.15 uur online over onder andere zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa.

Van der Linden vraagt Pfeijffer wat hem in deze tijd bezighoudt. En via zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa, wordt ingegaan op wat hem heeft bewogen deze boeken te schrijven. Wat heeft het hem gebracht? En hoe bijzonder is het dat Grand Hotel Europa, een boek over liefde in tijden van massatoerisme, Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk, juist nu in deze tijd weer zeer actueel is?
De thema’s die worden besproken, worden grotendeels aan de deelnemers overlaten. Deelnemers wordt gevraagd om vooraf vragen toe te sturen en deze worden op 13 april beantwoord. Uiteraard is op de avond zelf ook genoeg mogelijkheid om vragen te stellen middels de chat.
Schuif op 13 april om 20.00 uur aan bij deze online-ontmoeting die onder meer georganiseerd wordt door Bibliotheek Bollenstreek. Kaarten kosten 5 euro voor leden en 6,50 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk.


Meer berichten