Logo lissernieuws.nl
<p>Daan Verbruggen van Retreclame, Vincent de Kievit en Peter Topper, penningmeester van kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BiBkunst) die het eindbedrag tonen van &euro; 2800, geschonken aan het Rode Kruis.</p>

Daan Verbruggen van Retreclame, Vincent de Kievit en Peter Topper, penningmeester van kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BiBkunst) die het eindbedrag tonen van € 2800, geschonken aan het Rode Kruis.

(Foto: )
Kort nieuws

BiB Kwartetspel levert Rode Kruis 2800 euro op

  Cultuur

Het Rode Kruis ontvangt een cheque van 2800 euro van kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BiBkunst).

De kunstenaars hebben vorig jaar een kwartetspel gemaakt naar aanleiding van de eerste lockdown door corona. Deze werden voor 5 euro verkocht en Retreclame drukte en sponsorde het spel. De bedoeling was om ook een verkoopveiling van de originele werken te houden in de bibliotheek van Lisse, maar deze kon niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Op de foto Daan Verbruggen van Retreclame, Vincent de Kievit en Peter Topper, penningmeester van BiBkunst, die het eindbedrag tonen van €2800, geschonken aan het Rode Kruis. De actie loopt nog wel door en het enige verkooppunt is Galerie Twintig, Hoofdstraat 128 in Hillegom.

Meer berichten