Logo lissernieuws.nl
Lissers gezocht die een enquête willen invullen over het LAM museum.
Lissers gezocht die een enquête willen invullen over het LAM museum. (Foto: pr)

Lissers gezocht voor enquête LAM museum

  Cultuur

Eline Ossevoort is stagiair communicatie in het LAM museum op landgoed Keukenhof. Het museum waar alles draait om foodart, gloednieuw en bomvol internationale topstukken. “Het leukste en meest verrassende museum dat ik ken. Nu ben ik heel benieuwd of de Lisser zich hier ook bewust van is.”

Eline doet hierbij een oproep aan inwoners van Lisse om deel te nemen aan een publieksonderzoek, waarbij de Lisser centraal staat. Het maakt niet uit of je het museum al bezocht hebt of (nog) niet. “Jullie mening, associaties en vooral jullie blik heb ik nodig om mijn onderzoek voort te kunnen zetten. En aangezien ik 10 minuten van jullie tijd vraag, moet er ook iets tegenover staan. Alle enquête-invullers maken kans op leuke prijzen. We geven twee keer een geheime, goed gevulde LAM goodiebag weg. We vertellen nog niet wat erin zit, maar het is zeker iets speciaals. De winnaars van de goodiebag worden per e-mail op de hoogte gebracht. Vergeet dan ook niet je e-mailadres aan het einde van de enquête in te vullen. Heb je de enquête ingevuld? Ontzettend bedankt, met jouw hulp krijgen wij inzicht en inspiratie om ons verder te ontwikkelen. Hopelijk tot snel in het LAM museum!”
Je kunt Elines enquête heel eenvoudig invullen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/B2ZYWM7.. Alvast bedankt namens haar!

Meer berichten